7/16/2024, Tomáš Keramidas, Ušetřeno.cz

T-Mobile představil nové tarify

Společnost T-Mobile, která patří do trojky velkých operátorů na tuzemském trhu, představila v červnu 2024 nové tarify. Uživatelům by měly přinést více dat, pohodlí i bezpečí. Co konkrétně nabídnou? Připravili jsme pro vás přehled toho nejdůležitějšího. 

T-Mobile představil nové tarify

Produkty od T-Mobile

T-Mobile je mobilní operátor, který na českém trhu působí od roku 1996 a v jeho nabídce najdete všechny důležité produkty, které pro svůj telefon nebo domácnost potřebujete.

Samozřejmostí je řada mobilní tarifů, včetně těch s neomezenými daty. Jejich skladba se právě na konci června 2024 mění. 

Kromě toho má specifikou nabídku tarifů pro studenty nebo předplacené karty. U T-Mobile si můžete sjednat také pevný internet nebo IPTV.

Hledáte poskytovatele pevného internetu?

Od kdy jsou nové tarify dostupné?

Nové tarify od T-Mobile budou dostupné od 25. června 2024. Od tohoto data bude možné u růžového operátora sjednávat nové smlouvy pouze na tarify Next. Stejné to bude i pro případné prodloužení smlouvy nebo změny tarifu. Stávající tarify končí.

Pokud navíc zákazník od 25. června do 31. srpna 2024 provede změnu na tarif Next, bude následující 2 měsíce hradit cenu za svůj původní tarif. Pochopitelně v případě, kdy byla nižší než ta aktuální.

Výhody nových tarifů

Nové tarify Next s sebou přináší řadu výhod. 

Významnou změnu zaznamenaly objemy mobilních dat. U některých tarifů je možné nalézt neomezená data na víkendové dny. V praxi to znamená, že klient disponuje během pracovního týdne určitým objemem dat, který má k dispozici, a o víkendu pak „datuje“ neomezeně.

Došlo ke zvýšení rychlosti internetu u datově neomezených tarifů a celkově navýšení objemů dat v jednotlivých balíčcích.

Součástí všech tarifů je bezpečností prvek Security, který má uživatele chránit před vstupem na webové stránky, které by mohly být nebezpečné.

Některé tarify nabízejí i zajímavé bonusy, jako je videotéka Max (dříve HBO Max) na 12 měsíců zdarma nebo roční členství AlzaPlus+.

Najděte si mobilní tarif online

Parametry nových tarifů

T-Mobile rozdělil nové tarify do celkem 3 skupin – tarify s datovým objemem, neomezené tarify a tarify pro mladé. 

Tarify s datovým objemem mají tři různé možnosti velikosti datového balíčku. Součástí jsou i neomezené volné minuty a SMS. Neomezená víkendová data jsou potom k dispozici v rámci tarifů Next 8 GB a Next 12 GB.

T-Mobile tarify s datovým objemem

 Next Data 5 GBNext 5 GBNext 8 GBNext 12 GB
Data5 GB5 GB8 GB12 GB
Volné minuty a SMS150 SMS + 150 minutAnoAnoAno
Neomezená víkendová dataNeNeAnoAno
Cena / měsíc485 Kč595 Kč695 Kč795 Kč

Zdroj: T-Mobile, platné k 25. 06. 2024

Neomezené tarify, jak už název napovídá, nabízí neomezená data, volání i SMS. U některých je však plnou rychlostí jen prvních několik desítek GB, poté dochází k jejímu snížení. Některé balíčky už v sobě mají zakomponovaný také zajímavý benefit.

T-Mobile neomezené tarify

 Next neomezeně XLNext neomezeně 2XL Next neomezeně 4XL Next neomezeně 5XL 
DataNeomezeněNeomezeněNeomezeně v plné rychlosti Neomezeně v plné rychlosti 
Rychlost10 Mb/s a prvních 20 GB plnou rychlostí5 Mb/s a  prvních 30 GB plnou rychlostí
Minuty a SMSNeomezeněNeomezeněNeomezeněNeomezeně
BenefitNeAlzaPlus+ Max (dříve HBO Max), AlzaPlus+Max (dříve HBO Max), AlzaPlus+
Cena / měsíc945 Kč1085 Kč1385 Kč1685 Kč

Zdroj: T-Mobile, platné k 25. 06. 2024

Celkem 5 podob tarifů pro studenty si T-Mobile připravil v rámci nové nabídky. Ty nejlevnější možnosti mají omezené minuty a SMS a datový limit. Naopak ty dražší potom nabízí také neomezená data.

T-Mobile tarify pro studenty

 JuniorNextU 12 GB NextU neomezeněNextU neomezeně XL
Minuty a SMS150 SMS + 150 minutneomezeněneomezeněneomezeně
Datový limit3 GB12 GBNeomezený (rychlost 20 Mb/s) + prvních 15 GB plnou rychlostí neomezeně
Neomezená víkendová dataNeAnoNeNe
BenefitNeNeNeAlzaPlus+ 
Cena / měsíc275 Kč495 Kč705 Kč905 Kč

Zdroj: T-Mobile, platné k 25. 06. 2024

Najděte si ten nejvýhodnější tarif pro sebe

Přemýšlíte právě o změně tarifu? Hledání toho ideálního může být někdy celkem náročné. Přeci jen každý má svoji představu o tom, kolik potřebuje volných minut nebo dat. 

Není nic jednoduššího než využít naši kalkulačku mobilních tarifů. Stačí si nastavit jednotlivé parametry – volání, SMS, data a doplnit částku za měsíční vyúčtování. My vám nabídneme přehledné srovnání, ze kterého si stačí vybrat pro vás nejvýhodnější tarif.

Po celou dobu vám navíc mohou být při ruce naši specialisté. Ti vám po telefonu představí neveřejnou nabídku, kterou máme speciálně pro vás, stačí pouze zadat své číslo do kalkulačky mobilních tarifů.

Najít výhodný mobilní tarif

Na každé koruně záleží. Pomůžeme vám, abyste nemuseli platit ani jednu navíc.

Spojte se s námi
Tel: (+420)
226 289 029

Po–Pá: 9–17 h

© Copyright 2010–2024 Ušetřeno.cz s.r.o.